-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:11284 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

دختري هستم 23ساله داراي مدرك ليسانس هستم و با پسر عمه ام عقد بسته ام . او پسر خوبي است و مقيد به اخلاق و آداب اسلامي مي باشد, اما در نماز خواندن سهل انگاري مي كند; حال مانده ام چه روشي را اتخاذ نمايم كه ايشان از روي شوق نماز بخواند.

خواهر گرامي ! از اين كه مجدداً با اين واحد مكاتبه و مشكلتان را مطرح كرده ايدخشنود و بسيارخرسنديم از اين كه مشكل پيشين شما, با راه حل هايي كه ارائه داديم حلّ شد.

ازدواج تان را تبريك مي گوييم و از خداوند متعال مي خواهيم مبارك و پر بركت باشد. همان طور كه گفته ايدپسر عمه تان آداب و اخلاق پسنديده اي دارد ولي در مورد نماز كمي سستي و تنبلي مي كند. چند تذكر را موردتوجه قرار دهيد:

1 از راه هاي عاطفي وارد شويد و ايشان را نسبت به نماز تشويق كنيد, مثلاً به ايشان بگوييد, اگر نمازبخوانيد, محبّت من نسبت به شما بيش تر خواهد شد و يا اگر نگوييد, ولي عملاً محبت كنيد سعي كنيد درشبانه روز, يك بار او را به نماز جماعت ببريد و اگر امام زاده اي در شهرتان هست , او را به زيارت ببريد; البته باتشويق و ترغيب شب ها زودتر بخوابيد و صبح حركت كنيد;

2 از واسطه هايي مانند عمّه يا شوهر عمه يا مادر و پدرتان استفاده كنيد و به ايشان بگوييد از راه هاي منطقي و صحيح و عاطفي با شوهرتان صحبت كنند و به صورت مستقيم يا غير مستقيم به ايشان سفارش خواندن نماز را بكنند يا اگر دوست خوب و صميمي دارد, او را واسطه كنيد كه با شوهرتان صحبت كند.معاشرت با دوستان نمازگزار اثر مثبتي خواهد داشت .

3 كتاب هايي در مورد نماز و اهميت دادن به آن و اين كه اگر كسي نماز نخواند, شفاعت پيامبر و ائمه شامل حالش نمي شود, يا در دنيا فقير مي شود, تهيه كنيد و آن ها را به صورت كادو به او هديه كنيد.

4 از هم اكنون (قبل از عروسي ) در اين مورد كوتاه نياييد و سعي كنيد با اعمال نفوذ او را نماز خوان كنيد,حتي اگر در ابتدا با كراهت نماز بخواند, زيرا كم كم عادت مي كند و اهل نماز مي شود.

5 اگر بتوانيد همراه با او به نماز جمعه يا مراسم دعاي كميل يا زيارت امام يا امام زاده اي كه نزديكتان است برويد.

6 سعي كنيد هنگامي كه او به خانهء شما مي آيد, شما را در حال نماز مشاهده كند.

بعضي از جوانان در ابتداي جواني شايد مقداري سهل انگاري در نماز بنمايند ولي بعداً بهتر مي شوند. بعداز نماز هايتان از خداوند متعال بخواهيد شوهرتان اهل نماز بشود.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.